keskiviikko 27. elokuuta 2014

Jesús and The City

Viimeiset kolme päivää on kulunut kierrellen keskustaa Kristan - joka on aikaisemminkin esiintynyt jossakin mun postauksista - kanssa. Kameraa ei tullut raahattua mukana, joten kuvat on otettu kännykällä, mikä tarkoittaa vaihtelevaa laatua. Kestäkää.

Maanantai:
Lähdettiin jo aamupäivällä Kristan kanssa kohti WestEnd-kauppakeskusta. Tarkoituksena oli tavata muutamia muita YFU-vaihtareita, mutta aika moni joutui peruuttamaan ihan viime hetkellä. Saatiin kuitenkin bongattua saksalaiset vaihtarit Neele ja Johanna, mikä oli tosi kivaa. Aikaa vierähti reilut seitsemän tuntia ja niihin tunteihin sisältyi mm. Starbucks(why not) ja mun ihkaensimmäinen vierailu Burger Kingissä. Vallankumouksellinen päivä siis.

Kuva no.1 sarjassa "Elsa katsoo ulos julkisen kulkuvälineen ikkunasta".

Aurinkolasit metrossa koska cool. Ja koska mulla on aurinkolasit vahvuuksilla.


omg.
Tiistai:
Krista, hänen hostsisko Sára ja minä reissattiin keskustaan ja tarkoituksena oli tavata meksikolainen vaihtari Jesús Budassa, joen toisella puolella. Itse asiassa meidän oli tarkoitus tavata Jesús jo maanantaina, mutta tämä peruutti. Tänään ongelma oli se, ettei sillä ole vielä unkarilaista puhelinnumeroa, minkä vuoksi mä en voinut soittaa enkä lähettää sille tekstaria. Wifiä ei löydy ihan joka paikasta, joten netin kauttakaan ei oikeen saanut yhteyttä. Me vaan toivottiin, että oltaisiin sovitussa paikassa sovittuun aikaan. Kävi kuitenkin niin, että törmättiin toisiimme liukuportaissa ihan eri metroasemalla matkan varrella. Jesús lupasi soittaa hostsiskon puhelimesta myöhemmin joten me mentiin katselemaan paikkoja, mm. Mammut-kauppakeskusta ja Budan linnaa. Soittoa ei kuitenkaan tullut joten luovuttiin kahdeksan aikaan toivosta ja lähdettiin kotiin. Hauskaa oli silti. Käytiin Starbucksissa.Ihana parlamenttitalo+katse kaukaisuuteen.


mitä

So close.

Krista ja Sára


Kuva no. 2 sarjassa "Elsa katsoo ulos julkisen kulkuvälineen ikkunasta".
Unkarissa pimeä tulee niin nopeasti kun on tottunut Suomen hitaaseen hämärtymiseen.Keskiviikko:
Tänään selvisi, miksei Jesús soittanut. Sen siskolla ei ollut saldoa puhelimessa, harmi. Päätettiin kuitenkin yrittää kolmannen kerran ja vihdoinkin löydettiin Jesús. Tavattiin Kristan kanssa myös Jesúksen hostsisko ja tämän saksalaiset kaverit. Saksalaiset lähti takaisin Saksalaan joten me jäätiin kiertelemään Deák térin puistoa ja mentiin Starbucksiin.

Jesús ja Krista, ainoa kuva tältä päivältä. Tai no on mulla kuva puluista muttei ne ketään kai kiinnosta.

2 kommenttia: