sunnuntai 24. elokuuta 2014

Hare Krishna?

Eilen mä koin ensimmäistä kertaa jonkinnäköisen kulttuurishokin, mutta se ei johtunut niinkään mistään unkarilaisesta, vaan oikeastaan intialaisesta jutusta. Me mentiin käymään Budapestin Hare Krishna -yhteisön järjestämillä markkinoilla mun host-veljen, sen tyttöystävän Zsófin ja niiden kaverin Zolin kanssa. Mä en edes tiedä, mistä idea siihen syntyi, mutta kun multa kysyttiin, lähdenkö mukaan, niin tietenkin vastasin myöntävästi, kuten kunnon vaihto-oppilaan kuuluukin.
Koko paikka oli tosi random, mutta mulla oli silti hauskaa. Mä pääsin seuraamaan Hare Krisha -häitä, ostelemaan koruja, kuuntelemaan sitar-musiikkia ja käymään temppelissä vai miks ne sitä ikinä kutsuukaan. Otettiin Zsófin kanssa hennatatuoinnit (käyttivät sitä punaruskeeta hennaa eli ei värjättyä, alles ist gut) ja söin vegeburgerin. Kaikki oli kyllä mielenkiintoista mutta - kuten jo aikasemmin taisin sanoa - randomia. Jotenkin musta tuntuu oudolta kun näkee noita niin kovin askeettisen oloisesti pukeutuneita harekrishnamunkkeja ja sitten tajuaa että yhdellä on Niken lenkkarit jalassa.

Seuraavaksi kuvia käsistä sekä kyseisestä tapahtumasta.

Hennatatuointikojun vierestä löysin tän rannekorun, joka mahdollisesti omaa jotain maagisia voimia.

Temppeliin ei saanut mennä kengät jalassa, joten.


Mulla on sormusaddiktio, tällä kertaa lähti mukaan toi etusormen kukkasormus.
Tältä mun hennatatuoinnit näyttää päivää myöhemmin:Hare hare, mä luulen, että teen seuraavan postauksen jostain vähän maallisemmasta aiheesta, kuten kissoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti