maanantai 1. joulukuuta 2014

Hyvää kuuluu

Moro.
Musta tuntuu, että mun pitää laittaa tänne blogiin nyt jotain, JOTEN tässä selostus ja muutama mestariotos lauantailta.
Eli mä todellakin odotan joulua ja joulun odotuksesta tekee huomattavasti jouluisemman kaikennäköiset joulumyyjäiset, unkarin versio glögistä, luisteluradat ja uusi talvitakki. Mentiinpä siis Kristan, Jesúksen ja Emilion kanssa Deák térille, missä sitten kierreltiin kojuja ja juotiin "glögiä".
Nää meksikolaiset jaksaa tosiaan huomauttaa mun kyvyttömyydestä hymyillä "kunnolla" kun joku yrittää ottaa kuvaa. Tuloksena oli kuva, jossa mä hymyilen niin paljon kun mulle on mahdollista ja meksikolaiset, no, näyttää niin suomalaisilta kuin mahdollista. Meillä on ihan älyttömän hauska ja omaperäinen inside joke koskien mun ja monen muun suomalaisen perusilmettä - "Finnishing it". Tajua, jos tykkäät.
Valkosta joulua tänne on kuitenkin ihan turha odottaa. Ellei sitten joku joulun ihme tapahdu. Lähinnä täällä sataa ja on aböut +1 astetta. Toivottavasti Suomessa on vähän jouluisampi sää.

The Mexicanos are FINNISHING IT.Kuukauden päästä on mennyt jo puolet mun ajasta täällä. Itse asiassa se ei edes tunnu pahalta, koska mä en koe tuhlanneeni aikaa. Päinvastoin, musta tuntuu että mä olen tehnyt ja kokenut jo nyt niin paljon kuin mä halusinkin. Ja on vielä vähintäänkin saman verran tulossa. Kaikki oikein hyvin. Ja mullahan on jo suunnitelmissa palata tänne niin usein kun vaan pystyn. Ja mä aion myös matkustaa Meksikoon. Heti kun vaan Suomeen palattuani kerkiän ja olen syönyt ruisleipää vuoden edestä,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti